Mikä on UniMove?

UniMove tarjoaa liikuntapalveluja korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilökunnalle Oulussa. Tavoitteenamme on aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö.

Kaipaatko opiskelun ja työn vastapainoksi kehoa huoltavaa lempeää liikettä vai kenties treeniä, joka saa sykkeen kohoamaan ja hien virtaamaan? Tykkäätkö palloilulajeista, mutta pelikavereita ei ole löytynyt? UniMoven liikuntatarjonnasta löydät monipuolisen valikoiman eri liikuntamuotoja, joita suosittelemme kokeilemaan rohkeasti. Olitpa vasta aloittelemassa liikuntaharrastusta tai jo kokenut kuntoilija, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

Tuntuuko usein siltä, että hankalin hetki liikunnassa on lähteminen? Pyrimme madaltamaan liikkumisen kynnystä järjestämällä liikuntapalvelumme lähellä kampuksia sekä Linnanmaalla että Oulun keskustan alueella. Aikataulumme on rakennettu niin, että halutessasi voit jäädä liikkumaan heti opiskelupäivän jälkeen, jolloin vältät kotisohvan houkutuksen. Mikäli haluat liikkua myöhemmin illalla, löytyy siihenkin vaihtoehtoja. Jos puolestaan tykkäät liikkua yksin ilman aikatauluja, saat kauttamme hyviä alennuksia esimerkiksi uimahalleihin ja kuntosaleille.

UniMoven liikuntamaksu on edullinen, jotta liikunnan harrastaminen ei jäisi rahasta kiinni. Liikuntamaksun maksettuasi voit käyttää palvelujamme kuten haluat. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia toimintamme kehittämiseksi, jotta pystymme tarjoamaan korkeakouluyhteisömme näköistä liikuntaa. UniMoven väkeä voit tavata myös kampuksilla erilasissa hyvinvointitapahtumissa ja –tempauksissa. Tavoitteenamme on aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö, jolle liikkuminen on luonteva osa niin opiskelu- ja työpäivää kuin vapaa-aikaakin!