Kirjautuminen ja liikuntamaksu

Liikuntamaksun maksaminen ja liikuntakursseille ilmoittautuminen on mahdollista vain HAKA-kirjautuneille käyttäjille. HAKA-kirjautumisella varmistetaan oikeutesi palveluiden käyttöön.

Näin aloitat UniMoven palveluiden käytön:

 1. HAKA-kirjaudu sisään sivun vasemmasta yläreunasta. Kirjautuminen ei maksa mitään eikä velvoita palvelujen ostoon. Hyväksymällä kirjautumisen yhteydessä uutiskirjemarkkinoinnin pysyt ajan tasalla UniMoven palveluista ja tapahtumista.
  ​​​​​​​
 2. Maksamalla liikuntamaksun verkkokaupassa saat käyttö- ja ilmoittautumisoikeuden viikoittaisiin ohjattuihin tunteihin ja palloiluvuoroihin. Lisäksi olet oikeutettu yhteistyökumppaneiden etuihin. Liikuntamaksun maksaneet saavat myös alennuksia liikuntakursseista ja lajikokeiluista. Oikeudet aktivoituvat oston jälkeen välittömästi. Joskus aktivoituminen vaatii uloskirjautumisen sekä uudelleen sisäänkirjautumisen ostotapahtuman jälkeen.

 3. Lataa UniMoven mobiilisovellus AppStoresta tai Play-kaupasta. Sovelluksesta löydät UniMoven mobiilikortin, joka toimii todisteena liikuntamaksun maksamisesta. Mobiilikortti näyttää asiakkuutesi voimassaoloajan. Sovelluksen kautta voit myös ilmoittautua tunneille. Lisäksi sovelluksesta näet UniMoven uusimmat uutiset ja saat push-viestejä äkillisistä tuntimuutoksista.

 4. Asiakkuus on pystyttävä todistamaan palveluita käytettäessä joko mobiilisovelluksen tai vaihtoehtoisesti UniMoven verkkokaupan "Omat tiedot" --> "Kulkuoikeudet" -osion kautta.


Hinnasto Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille:

 • 50 euroa lukuvuosi (1.9.–31.8.)
 • 30 euroa syyskausi (1.9.–31.12.)
 • 33 euroa kevätkausi (1.1.–31.8.)
 • 15 euroa kesäkausi (1.5.–31.8.)


Hinnasto Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun henkilökunnalle sekä muiden korkeakoulujen opiskelijoille:

 • 60 euroa lukuvuosi (1.9.–31.8.)
 • 40 euroa syyskausi (1.9.–31.12.)
 • 43 euroa kevätkausi (1.1.–31.8.)
 • 25 euroa kesäkausi (1.5.–31.8.)


Maksut sisältävät 10 % arvonlisäveroa. Liikuntamaksua ei voi maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä.