Ilmoittautumisohjeet

Jokaiselle kalenterissa näkyvälle tunnille ja vuorolle täytyy ilmoittautua mobiilisovelluksen tai nettisivujen kautta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu 7 vuorokautta ennen tunnin / vuoron alkua. Tarvitset voimassaolevan asiakkuuden ilmoittautumiseen.

  1. Kirjaudu sisään HAKA-tunnuksella.

  1. Avaa liikuntakalenteri mobiilisovelluksen välilehdeltä tai nettisivuilta.

  1. Valitse kalenterista välilehti ja sen jälkeen oikea viikonpäivä/päivämäärä.

  1. Valitse haluamasi tunti ja klikkaa tunnin kohdalta. Paina vihreää Ilmoittaudu tapahtumaan -painiketta ja nyt olet ilmoittautunut. Tämän jälkeen painike muuttuu punaiseksi Peruuta ilmoittautuminen -painikkeeksi, josta pääset tekemään peruutuksen.

  1. Mikäli ilmoittautumispainike on harmaa, et ole maksanut liikuntamaksua eikä sinulla näin ollen ole ilmoittautumis- eikä osallistumisoikeutta tunneille.

  1. Mikäli tunti-ikkuna on punainen, tunti on täynnä tai peruttu.

​​​​​​​Omat ilmoittautumiset näet "Omat" -painikkeen kohdalta. Omat ilmoittautumiset näkyvät vihreänä tunti-ikkunana. Sinulla voi olla yhtäaikaisesti enintään 8 tuntivarausta.

Ilmoittautumisen vahvistaminen

Sinun täytyy vahvistaa ilmoittautuminen ennen tunnin / vuoron alkua. Vahvistamiselle on aikaa 90 minuuttia ennen tunnin / vuoron alkua. Vahvistamisajan alkaessa ilmoittautumisnappi muuttuu vahvistamisnapiksi. Vahvistamisen voi tehdä mobiilisovelluksen tai nettisivujen kautta. ​​​​​​​

​​​​​​​Peruminen

Esteen sattuessa ilmoittautuminen tulee peruuttaa viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua, jolloin paikkasi vapautuu muille halukkaille. Ilmoittautuminen tulee peruuttaa aina mikäli et pääsekään osallistumaan!

Sanktiokäytäntö

Seuraamme tunneille osallistumista/osallistumatta jättämistä sekä tuntien käyttöastetta palveluiden jatkuvan kehittämisen vuoksi. Asiakas asetetaan automaattisesti viikon varauskieltoon, mikäli lukuvuoden aikana havaitaan, että hän ei ole vahvistanut tunteja / vuoroja, joille on ilmoittautunut eikä myöskään ole perunut niitä. Varauskielto seuraa yhteensä viidestä (5) vahvistamatta / perumatta jääneestä tunnista.​​​​​​​